Uw eigen netwerknummer in Venlo

Het 077 nummer is het netwerknummer van Venlo en omstreken. De meeste bedrijven die zijn gevestigd in Venlo maken daarom al gebruik van dit nummer. Mocht u een bedrijf wil beginnen in Venlo, of mocht u bedrijf in Venlo nog niet over een 077 nummer beschikken, dan kunt u het beste onmiddellijk een 077 nummer aanvragen. Bij ADD Telecom kunt u direct een 077 nummer aansluiten. U kunt kiezen voor een netwerknummer uit het ruime aanbod, of u kunt direct een serie met de 077 code nemen. Ook voor het behouden en verhuizen van uw netwerknummer 077 bent u bij ADD Telecom aan het juiste adres, zelfs als u geen fysieke locatie in Venlo heeft.

De regio van regionummer 077

Het 077 nummer wordt niet uitsluitend in Venlo gebruikt, maar ook in de omstreken maakt men gebruik van het netwerknummer 077. Een netwerknummer wordt ook wel een regionummer genoemd en is te vergelijken met een postcode voor telefoonnummers. De volgende plaatsen gebruiken allemaal netwerknummer 077: [columns] [one_fourth]

Broekhuizenvorst Tegelen Velden Steyl Arcen Belfeld Reuver Beesel

[/one_fourth] [one_fourth]

Lomm Meijel Venlo Broekhuizen Horst Melderslo Hegelsom Meterik

[/one_fourth] [one_fourth]

America Grubbenvorst Lottum Kronenberg Sevenum Evertsoord Koningslust Neerkant

[/one_fourth] [one_fourth]

Panningen Egchel Grashoek Beringe Helden Baarlo Maasbree Kessel

[/one_fourth] [/columns] U kunt bij ADD Telecom echter ook een 077 nummer aansluiten indien u geen fysieke vestiging hebt in deze regio.

ADD Telecom en VOIP bellen

Bij ADD Telecom wordt gewerkt met een VOIP (Voice over IP) dienst. Zo bellen gebruikers niet via een telefoonlijn maar door middel van een internetverbinding. Zo kunt u een 077 nummer gebruiken zonder in Venlo aanwezig te zijn. ADD Telecom kan zelfs uw 077 nummer koppelen aan een nummer naar keuze, zodat u altijd de telefoon kunt opnemen. Ook betekent VOIP lagere abonnementskosten per nummer en is de verbinding sneller. Vul het onderstaande formulier in en ontdek wat ADD Telecom en VOIP bellen voor uw bedrijf kunnen betekenen.