078 Nummer

Uw eigen netwerknummer in Dordrecht

Het netwerknummer 078 wordt gebruikt door bedrijven in de omgeving van Dordrecht. Indien u een bedrijf in Dordrecht wilt opzetten of indien uw bedrijf in Dordrecht niet over het netwerknummer beschikt, kunt u het beste direct een 078 nummer aansluiten. Bij ADD Telecom kunt u gemakkelijk een 078 netnummer aanvragen. Kies een uniek nummer uit een lange lijst van mogelijkheden, of selecteer direct een serie nummers met de code 078. Ook kan ADD Telecom u helpen bij het verhuizen en behouden van uw netwerknummer met code 078. Zelfs als u geen fysieke locatie hebt in Dordrecht kunt u bij ADD Telecom een 078 nummer aansluiten.

Dordrecht en omstreken

Het 078 nummer is natuurlijk niet alleen beperkt tot Dordrecht. Het is een zogeheten regionummer en komt dus voor in de gehele regio rondom Dordrecht. U kunt de 078 code dus vergelijken met een postcode. De volgende plaatsen maken allemaal gebruik van dit kengetal:

Alblasserdam
Heerjansdam
Strijensas
Strijen
Kinderdijk
‘s-Gravendeel
Dordrecht

Mookhoek
Puttershoek
Maasdam
Zwijndrecht
Hendrik-Ido-Ambacht
Oostendam
Papendrecht

Indien uw bedrijf is gevestigd in één van deze plaatsen, dan kunt u het beste meteen een 078 nummer aanvragen. Maar bij ADD Telecom kunt u ook een 078 nummer aanvragen wanneer u geen fysieke locatie hebt in deze regio.

De VOIP dienst van ADD Telecom

ADD Telecom gebruikt een VOIP (Voice over IP) systeem, waarbij uw telefoongesprek via een internetverbinding gaat. Hierdoor kan het 078 kengetal worden gebruikt zonder een fysieke connectie met de regio. ADD Telecom kan zelfs uw 078 nummer verbinden met een nummer naar keuze, zoals uw mobiele telefoon. Op die manier is uw bedrijf altijd bereikbaar, wat en professioneel en klantgericht imago uitstraalt. Dus wilt u een 078 nummer aansluiten? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een offerte. Indien u vragen heeft kunt u altijd terecht bij onze ervaren werknemers.