079 Nummer

Ideaal telefoonnummer voor Zoetermeer en omstreken

Het netnummer 079 is het telefoonnummer dat in Zoetermeer en omliggende plaatsen wordt gebruikt. Een ideaal netnummer voor bedrijven en instellingen om te hebben. Het zorgt er namelijk voor dat u regionaal goed te vinden bent voor zowel particulier als bedrijf. Wilt u een 079 nummer gaan gebruiken? ADD Telecom wil u graag van dienst zijn door u een 079 nummer te verstrekken. Lokale nummers, zoals onder andere het 079 nummer kunnen aangesloten worden via het VOIP Systeem.

De werking van onze lokale nummerservice

Een Lokaal nummer aansluiten is per 2006 niet meer noodzakelijk, dus voor bedrijven die graag het bestaande telefoonnummer mee willen nemen naar een nieuwe werklocatie, is het mogelijk het telefoonnummer te behouden. Het is dus mogelijk om uw 079 nummer in een plaats te gebruiken dat een ander netnummer hanteert. Via ons systeem kunt u een nummer aanvragen of een bestaand nummer behouden. Via onze VOIP centrale activeren wij het nummer en dan kunt u vanaf het moment van activeren bellen en gebeld worden. Via internet is het tevens mogelijk routering en beantwoording in te stellen.

De plaatsen die bereikbaar zijn met een 079 nummer?

Plaatsen met 079 notering voor het telefoonnummer zijn:

  • Zoetermeer
  • Moerkapelle
  • Gelderswoude
  • Benthuizen

De aanvraag van een 079 nummer

Voor onze klanten zijn er verscheidene beschikbare 079 nummers per direct beschikbaar. Telefoonnummer reeksen kunt u direct gaan gebruiken. Wil u de voorkeur hebben om zelf uw nummer uit te kiezen, dan staat onze hulp hierbij tot uw beschikking. Het is niet meer nodig om een contract af te sluiten met een traditionele telecomprovider waardoor u ook geen abonnementskosten hoeft te betalen.

Het behouden of verhuizen van telefoonnummers

Zoals hierboven al eerder vermeld stond is het mogelijk om een bestaand telefoonnummer mee te laten verhuizen. Dit is zeer prettig voor uw bestaande contacten zodat u bekend blijft onder uw eigen vertrouwde telefoonnummer. Na porteren van het telefoonnummer naar onze centrale wordt het voor u geactiveerd. U kunt uw eigen vertrouwde nummer dan meteen gebruiken.

Wilt u meer informatie?

Wanneer u meer informatie wilt over het aansluiten of het verhuizen van een 079 nummer kunnen wij deze uiteraard bieden. U kunt hiervoor het direct contact formulier of onderstaand formulier invullen.
Wij verzorgen dan voor u een vrijblijvende offerte.