ADD Telecom biedt al enige tijd de mogelijkheid om een nummer te porteren. Dat betekent dat u een telefoonnummer mee kunt nemen van de ene naar de andere operator. Door uw telefoonnummer te porteren, kunt u uw eigen nummer behouden, terwijl u overstapt van een vaste operator naar een andere, maar ook als u de overstapt maakt tussen mobiele operatoren. Echter is het (nog) niet mogelijk om tussen een vaste en een mobiele operator over te stappen. Dit komt doordat mobiele nummers gebruik maken van een unieke en specifieke zonnereeks.

Blijf bereikbaar op uw huidige nummer

Iedereen heeft dus het recht om het telefoonnummer mee te nemen naar de nieuwe aanbieder. Dat levert voor veel mensen doorgaans enorme gemakken op en voorkomt enorm veel ellende. Vooral voor bedrijven kan een nummer porteren van groot belang zijn. Zo verliest u geen klanten en voorkomt u dat relaties u niet meer kunnen bereiken.

In korte termijn gerealiseerd

De kosten voor het porteren van een nummer kunt u via deze website eenvoudig opvragen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het contactformulier invullen en wij verzorgen de rest. U betaalt slechts een eenmalig bedrag voor een nummer porteren, waardoor u geen terugkerende kosten hoeft te verwachten. Zo bent u na de overstap van operator, binnen korte termijn weer bereikbaar op uw eigen herkenbare telefoonnummer.