Phone manager

Activeer de ADD phone manager

Met een simpele handeling de phone manager activeren

De phone manager is de ideale oplossing om uw vast telefoon op ieder moment dat u dat wens door te schakelen naar een ander toestel of nummer. Gewoon met een app op uw smartphone. Dit is de ideale oplossing om een vergeten doorschakeling van uw toestel op uw bureau alnog door te schakelen naar mobiele telefoon, uw collega of uw telefoniste op afstand.

Optimale bereikbaarheid met de Phone manager

U kent het vast nog wel. U vertrekt van kantoor naar een afspraak en u schakeld u vaste toestel door met *21 naar uw mobiele telefoon. De helft van de tijd bent u of vergeten de doorschakeling te activeren voordat u vertrekt of laat u bij terugkomst de doorschakeling onnodig lang ingeschakeld naar uw mobiele telefoon. Dat is nu allemaal verleden tijd. Met de Phone manager bent u altijd bereikbaar voor u (nieuwe) klanten. Terug rijden naar kantoor om uw bereikbaarheid te regelen is niet meer nodig.

 

Dit wil ik ook

Dat kan! Voor maar € 5,-. Sterker nog u bespaart geld doordat u uw vaste lijn niet meer onnodig doorgeschakeld laat staan naar uw mobiele telefoon of uw telefoniste op afstand. Onderaan de pagina kunt u de app downloaden voor uw Android smartphone. In januari 2014 is de app voor voor de Iphone beschikbaar. Na het downloaden start u de app, geeft u eenmalig uw telefoonnummer en het nummer waar u naar door wilt schakelen. De door te schakelen nummers kunt u tevens opslaan in het telefoonboek van de phone manager.

 

Wie heeft de Phone manager echt nodig

Iedereen die graag bereikbaar wil zijn! Bent u veel onderweg maar af en toe toch ook weer even op kantoor dan is deze app ontzettend makkelijk om uw telefoontjes daar uit te laten komen waar u wilt. Maakt u gebruik van telefoonbeantwoording dan is het ontzettend makekelijk schakelen met uw vaste nummer. Bent u onderweg dan kunt u zelf gesprekken aannemen en schakelt u met de phone manager door naar uw mobiele telefoon. Voordat u in bespreking gaat schakelt u door naar de telefoonbeantwoording en neemt uw telefoniste op afstand uw gesprekken aan. Met de Phone manager app kunt u dus echt flexibel werken door flexibele bereikbaarheid. Wij noemen dit de flexibele basis van succes.

Voordelen op een rij:

Het gebruiksgemak van de Phone manager app van ADD Telecom:Phone manager van ADD TelecomPhone manager ADD Telecom

  • Altijd telefonisch bereikbaar op uw vaste nummer, ook als u onderweg bent
  • Ontzettend makkelijk in gebruik
  • Een doorschakeling maken op ieder moment waar u ook bent
  • Doorschakelen naar ieder nummer in Nederland
  • Te gebruiken op uw Android smartphone

Download hier de app voor uw Android smartphone en Iphone of gebruik de online versie

Android phone manager ADD TelecomPhone manager ADD Telecom voor Iphone

Wilt u meer informatie over het gebruik van de Phone manager app? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Aanvraag informatie Phone manager app

 

Spam beveiliging