Bij ADD Telecom kunt u een telefooncentrale kopen die exact is afgestemd op uw bedrijfssituatie. Onze gespecialiseerde medewerkers denken graag met u mee over de meest ideale oplossing om de telefonie binnen uw organisatie zo efficiënt mogelijk te organiseren. Wij helpen u bij het maken van een keuze voor de juiste telefooncentrale, waarvan de functionaliteiten en kwaliteit voldoet aan uw voorwaarden.

Helder en eenvoudig

Een telefooncentrale kopen is voor veel bedrijven een niet alledaagse aangelegenheid. Vandaar dat wij het aanschaffen van telefooncentrales voor onze klanten zo helder en eenvoudig mogelijk maken. Doordat wij nauwkeurig kijken naar uw bedrijfssituatie, zijn wij in staat om u zo efficiënt mogelijk te adviseren.

Geen hoge investeringskosten

Overigens is een telefooncentrale kopen via onze organisatie geen torenhoge investering. Doordat wij pakketten op maat aanbieden en veelal werken met voordelige abonnementen, zijn hoge investeringen lang niet altijd noodzakelijk. Wij vinden het belangrijk dat ieder type bedrijf gebruik kan maken van onze diensten, zodat wij gezamenlijk kunnen toewerken naar de hoogst haalbare bedrijfsresultaten voor uw organisatie.

Iedere werkdag bereikbaar

Maak gerust eens kennis met onze vakkundige medewerkers en neem direct contact met ons op. Hiervoor kunt u ons benaderen via het contactformulier of per e-mail, maar ook telefonisch zijn wij uiteraard iedere werkdag bereikbaar als u een telefooncentrale kopen wilt.