Bij ADD Telecom worden de nieuwste technologische oplossingen gekoppeld aan de beste service. Met onze betrouwbare en geavanceerde telefooncentrale is VoIP bellen voorzien van hoge kwaliteit, mogelijk. Onze jarenlange ervaring met telefooncentrales en VoIP telefonie, weten wij de service te bieden die u nodig heeft, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Voor iedereen bereikbaar en betaalbaar

Van ons kunt u een telefooncentrale verwachten waar u geen enkel omkijken naar zult hebben. Zo hebben wij speciale telefooncentrales voor zakelijk gebruik, maar ook voor particulieren hebben wij passende telefooncentrales voor VoIP bellen beschikbaar. Wij maken de nieuwste technologie voor iedereen bereikbaar en betaalbaar.

Meegroeien met uw bedrijf

Wanneer uw telefooncentrale aan vervanging toe is of als u op zoek bent naar een passend systeem voor uw nieuwe situatie, dan hebben wij ongetwijfeld de juiste oplossing voor u in huis. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw bedrijf is of met welke frequentie u als particulier belt, wij helpen u met veel plezier aan de juiste apparatuur. De flexibiliteit van een telefooncentrale voor VoIP bellen is enorm. Zo groeien onze systemen gewoon met u en uw bedrijf mee. Zo kunt u qua capaciteit en functionaliteit eenvoudig omschakelen als dan noodzakelijk is. Hierbij wordt de veiligheid van uw telefoonverkeer door ons gegarandeerd.