Telefoonsysteem voor entrepreneurs

Telefoonsysteem voor entrepreneurs

TelefooncentraleZelfstandig ondernemer zijn is één ding, een entrepreneur zijn is een tweede. Want waar een entrepreneur zeer ondernemend is, kan een ondernemer dat ook niet zijn. Bij ADD houden we van de entrepreneur achter de ondernemer. Deze is namelijk steeds gedreven om nieuwe ideeën uit te werken en staat open voor veranderingen en vernieuwingen. Een entrepreneur wil meer uit het ondernemerschap halen en bij ADD sluiten we ons daar helemaal bij aan.

Om die reden hebben we ons ‘VoIP Telefoonsysteem’, ook wel een virtuele telefooncentrale, ontwikkeld. Dit geeft entrepreneurs de mogelijkheid om het nieuwe werken verder uit te breiden. Met een dergelijk telefoonsysteem zijn werknemers namelijk niet meer plaats en tijd gebonden. Gebruikers van het telefoonsysteem kunnen werken waar en wanneer ze dit zelf willen. Heel flexibel dus!

 

Voordelen van het telefoonsysteem voor entrepreneurs

Het geheim van het telefoonsysteem voor entrepreneurs is dat het gebruikt maakt van uw internetverbinding. U belt dus niet via de normale telefoonlijn, maar via ‘the cloud’. Dit biedt u grote voordelen zoals:

Groen vinkje Het is goedkoop.
Groen vinkje Het is eenvoudig aan te sluiten.
Groen vinkje Het is eenvoudig uit te breiden.
Groen vinkje Geen storingen of ruis meer op de lijn.
Groen vinkje Gemakkelijk thuis- of flexwerken.
Groen vinkje Een conferentie of meeting op afstand is mogelijk.

 

Het aanschaffen van het telefoonsysteem zal u, als entrepreneur, veel geld besparen. Geen hoge telefoonrekeningen meer. U betaalt alleen voor de diensten die u afneemt. Het telefoonsysteem is eenvoudig aan te sluiten. De ingewikkelde aansluitingen, met meters lange kabels door uw bedrijf, zijn dus verleden tijd. In tegenstelling tot een telefoonlijn is spraak via het internet haarscherp. Daarnaast wordt flex- of thuiswerken nog makkelijker omdat medewerkers samen kunnen werken, ondanks dat zij zich niet op dezelfde locatie bevinden. Door ditzelfde principe is het organiseren van een meeting en dergelijke voortaan kinderspel.

 

Vraag direct een offerte aan!

Bent u overtuigd of heeft u simpelweg gevonden waar u naar op zoek was? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons ook bellen, 085 – 273 4994, wij zoeken samen met u naar de beste invulling voor uw onderneming.