Internationaal nummer

Maak uw bedrijf internationaal bereikbaar

Als u zaken dien in het buitenland of internationaal bereikbaar wilt zijn met meerdere buitenlandse vestigingen, dan bieden wij u de keuze uit alle mogelijke internationale landnummers. Uw bedrijf is bijvoorbeeld in Nederland gevestigd, maar u hebt klanten in België die het liefst niet naar Nederland bellen maar liever naar een telefoonnummer in België (0032 nummer). Wij bieden dan laagdrempelige internationale telefoonnummers.

Direct een buitenlands nummer

Een internationaal telefoonnummer dat beschikbaar is voor gebruik op dezelfde dag van aankoop indien wij het nummer op voorraad hebben.

Binnen 1 dag internationaal bereikbaar

Vandaag al over uw eigen telefoonnummer beschikken, vraag hiernaast een offerte aan, bevestig deze offerte en wij leveren direct uit voorraad uw lokale netnummer.

Flexibele contracten

Geen lange looptijd, de contractstermijn is 1 maand. Op deze manier kunt u uw lokale aanwezigheid op de markt risicoloos testen.

Online Platform

Belrapportages zijn eenvoudig inline te bekijken. Bekijk online wie u belt en beheer uw telefoonnummers eenvoudig en flexibel.

Internationale nummers altijd bereikbaar

Alle internationale telefoonnummers kan u online routeren naar het telefoonnummer dat op dat moment het beste bereikbaar is. Dat kan op tijd ingesteld worden of online veranderd worden.

Overal bereikbaar

Laat uw netnummer uitkomen daar waar u wilt. Doorschakeling is makkelijk zelf aan te passen.

 

vlaggenWereldwijd en internationaal lokale telefoonnummers voor beschikbaar

Met ADD Telecom kunt u een internationaal lokaal telefoonnummer kopen zodat uw klanten u kunnen bereiken tegen het lokale tarief dat bijvoorbeeld van toepassing is in België. Dit is wel zo klant vriendelijk en zal u meer klanten opleveren. Wij zorgen ervoor dat uw gesprekken uitkomen op uw toestel in Nederland of op elk ander gewenst toestel. Tussentijds kunt u deze doorschakeling van uw internationale nummer zelf wijzigen voor in te loggen op uw MyADD account.

 

Wereld kaartInternationale telefoonnummers van 4.000 steden over de hele wereld

Inmiddels biedt ADD Telecom in meer dan 4.000 steden internationale telefoonnummers aan die u zullen helpen een lokaal karakter te creëren. Naast het ontvangen van gesprekken vanuit het buitenland hebben we ook de mogelijkheid om gesprekken te voeren vanuit Nederland met het internationale nummer waar u op bereikbaar bent. Op deze manier kunt u direct en tegen uiterste scherpen tarieven bellen met uw internationale telefoonnummer naar uw klanten in het betreffende land. Een misschien nog wel belangrijker, uw internationale telefoonnummer is zichtbaar bij de persoon die u belt.

 

 

De meest populaire landen

telefoonnummer Spanje
telefoonnummer Italie
Telefoonnummer America
Telefoonnummer Engeland
Telefoonnummer Frankrijk
Telefoonnummer Belgie
Telefoonnummers Duitsland

De meest populaire steden

telefoonnummer in Dusseldorf
telefoonnummer in Brussel
telefoonnummer in Florance
telefoonnummer in New York
telefoonnummer in Madrid
telefoonnummer in Parijs
telefoonnummer in Londen

Offerte aanvragen voor een internationaal nummer

 

Spam beveiliging