Nationaal nummer

Alle regionale netnummers en nationale nummers voor u beschikbaar

Wij zorgen er voor dat uw gesprekken uitkomen op het telefoontoestel dat u wilt. En als u niet in de gelegenheid bent kunnen we zelfs uw gesprekken aannemen.

Eenvoudig doorschakelen

Vergeet nooit meer uw doorschakeling: Of een vaste schakelgroep of met een app op uw smartphone op ieder moment van de dag aan te passen.

Direct uw telefoonnummer

Vandaag al uw eigen telefoonnummer kopen, vraag hiernaast een offerte aan, bevestig deze offerte en wij leveren direct uit voorraad uw lokale netnummer.

Flexibele contracten

Geen lange looptijd, de contractstermijn is 1 maand. Op deze manier kunt u uw lokale aanwezigheid op de markt risicoloos testen.

Online Platform

Bekijk online wie u belt en beheer uw telefoonnummers eenvoudig en flexibel.

On-line rapportage

Specificaties kunt u online raadplegen zodat u ook weet wie u heeft gebeld.

Overal bereikbaar

Laat uw netnummer uitkomen daar waar u wilt. Doorschakeling makkelijk zelf aan te passen.

 

Onderweg maar toch bereikbaar op uw vaste telefoonnummer

Onderweg en toch bereikbaar op uw vaste nummer. Maar niet tegen de kosten van nieuwe telefoonlijn. ADD Telecom zorgt ervoor dat u op een door u te kiezen netnummer altijd bereikbaar bent met de dienst netnummers Nederland. Of we dit nummer nu door moeten schakelen naar uw mobiele telefoon, een andere vast netnummer in Nederland of naar een buitenlands telefoonnummer, wij zorgen dat u optimaal bereikbaar bent. Bent u niet in de gelegenheid om de inkomende gesprekken aan te nemen dan kunnen we er zelfs voor zorgen dat inkomende gesprekken voor uw bedrijf professioneel worden beantwoord.

Vast en vertrouwd?

Een vast nummer is een vertrouwd nummer. Uit onderzoek van Direct Research komt naar voren dat dat meer dan twee derde van de consumenten het eerste contact graag via een vast nummer legt. Al deze potentiële klanten wilt u toch niet missen? Daarnaast kan de persoon die u belt duidelijk opmaken dat deze met een bedrijf uit de regio heeft te maken. Wilt u uw werkgebied uitbreiden dan kunt u een extra netnummer aanschaffen dat ook op dezelfde of een andere wijze wordt doorgeschakeld. Een telefoonnummer kopen bij ADD Telecom levert een veel beter lokale betrokkenheid op dan het gebruik van een mobiel nummer een 088 nummer of een 085 nummer. Wij kunnen alle netnummers in Nederland leveren.

image description

Wij begrijpen dat u flexibel bereikbaar wilt zijn en uw doorschakeling wil aanpassen naar de omstandigheden waarin u zich bevind. Dit kan automatisch ingeregeld worden door een vooraf gedefinieerde schakelgroep die we voor u op maat te maken of u kunt onderweg met een app uw doorschakeling aanpassen naar welk nummer dan ook. En wilt u toch over een echt telefoontoestel beschikken voor op kantoor of thuis. Zelfs dat is mogelijk. Bent u op een vaste locatie dan kunt u er zelf voor zorgen dat u op het vaste toestel bereikbaar bent. Dit berekend geen doorschakelingen meer met *21, kunt u de doorschakeling ook niet vergeten te maken. En een ander groot voordeel, geen hoge doorschakelkosten meer.

image description

Er zijn ook mobiele aanbieders die de mogelijkheid hebben om u vaste nummer direct op u mobiele telefoon uit te laten komen. De praktijk leert dat dit een dure oplossing is maar misschien nog wel belangrijker, helemaal niet flexibel. Daarnaast bent u volledig afhankelijk van 1 aanbieder. Als deze een storing heeft bent u helemaal niet meer bereikbaar. Door middel van onze app kunt u in het geval van een storing bij een mobiele telefoonaanbieder direct zelf een andere doorschakeling maken.
telefoonnummer.

image description

Afhankelijk van de branche waar u in werkzaam bent kunnen we er zelfs voor zorgen dat u een mooi telefoonnummer kopen kunt. Bij een mooi nummer kopen kunnen we vooraf geen garanties geven. U krijgt van ons aan aantal nummers voorgesteld waar u uit kunt kiezen in het geval u vooraf aangeeft dat u een mooi nummer wilt hebben. Kunt u iemand die wel al een mooi telefoonnummer in zijn bezit heeft en u wilt dit overnemen dan kunnen wij zorgdragen voor de portering van dit mooie telefoonnummer zodat het telefoonnummer uw eigendom wordt.

image description

Als u beter bereikbaar wilt zijn en meerder vestiging wil koppelen, kunnen telefoontjes eenvoudig naar een of meerdere interne of externe centrale opvang worden gerouteerd.

.

 

Top 3 redenen waarom mensen een Nederlands telefoonnummer kopen:

  1. 1. Ze beschikken alleen over een mobiel telefoonnummer en niet over een netnummer in Nederland. Onderzoek van Direct Research leert dat 2/3 van de consumenten liever naar een vast nummer belt.
  2. 2. Door meerder netnummer aan te schaffen kunt u  uw werkgebied op een professionele manier vergroten
  3. 3. Ze willen beter bereikbaar zijn door meerder vestiging te koppelen in een dynamische schakelgroep waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat dan wanneer iemand in de gelegenheid

 

Offerte aanvragen voor een nationaal nummer

 

Spam beveiliging