VoIP nummer aanvragen

Wanneer u een VoIP nummer wilt aanvragen, bent u bij ADD Telecom aan het juiste adres. Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw eigen VoIP nummer aanvragen, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Door het formulier op deze website in te vullen, wordt alles in korte tijd voor u geregeld en is uw eigen VoIP telefoonnummer een feit. Het nummer dat u bij ons kunt aanvragen is niet gebonden aan een vaste locatie. Dat houdt in dat het mogelijk is om overal ter wereld met hetzelfde telefoonnummer te bellen.

Direct in gebruik

Wanneer u een VoIP nummer gaat aanvragen, ontvangt u van ons tevens een speciale VoIP telefoon en een SIP account. Na het doorlopen van enkele eenvoudige stappen, kunt u vervolgens direct gebruik maken van uw telefoon en uw eigen VoIP nummer gebruiken.

Gemak en flexibiliteit

VoIP telefonie zal u enorm veel gemak en flexibiliteit opleveren. Niet alleen voor zakelijk gebruik is deze wijze van telefoneren erg aantrekkelijk, maar ook voor particulieren biedt VoIP een groot aantal mogelijkheden. Doordat u niet afhankelijk bent van een vaste locatie en belt via internet is deze manier van telefoneren erg handig en uitermate voordelig als verblijft op verschillende locaties.

Eenvoudig aanvragen

Via deze website kunt u eenvoudig uw VoIP nummer aanvragen. Het enige dat u hoeft te doen, is het formulier invullen en versturen. Indien u nog vragen heeft of graag meer informatie wilt ontvangen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.