Zakelijk bellen

Zakelijk bellen met Add Telecom

Betaalbaar, snel en simpel 
Met Add Telecom is zakelijk bellen eenvoudig, snel en betaalbaar. Het belsysteem van Add Telecom staat volledig op de cloud. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding en een computer, laptop, tablet, smartphone of conferentietelefoon. Met een druk op de knop heb je één, twee of zelfs vijftig mensen aan de lijn. Zakelijk bellen met Add Telecom kan altijd en overal.

Eenvoudig zakelijk bellen

We dragen service hoog in het vaandel. We garanderen daarom dat ons systeem gebruiksvriendelijk werkt. Daarnaast houden we rekening met de veranderende markt. Ons belsysteem en de bijbehorende app zijn altijd up-­‐to-­‐date. Dat betekent niet dat u moet wennen aan wisselende telecomsystemen. Wij zijn innovatief, maar houden het simpel voor de gebruiker.

Snel en online

Add Telecom maakt alleen gebruik van de beste apparatuur. We hebben een snelle router en zorgen voor uitstekende gesprekskwaliteit. Werkt uw eigen router u qua snelheid tegen? Ook daar kunnen wij wat aan doen. In een paar simpele stappen verbetert Add Telecom de functionaliteiten van uw router.

Betaalbare oplossing

Onze klantenkring bestaat vooral uit zzp-­‐ers en MKB-­‐bedrijven met maximaal vijftig werknemers. Wij zijn namelijk betaalbaar. Voor een klein bedrag per maand komt u met Add Telecom zakelijk over.

Gebruiksvriendelijk systeem

Het telecomsysteem van Add Telecom werkt eenvoudig. De gebruiker belt met VOIP (Voice Over IP), via de cloud. Een cloud is een netwerkomgeving. Hoe meer computers er met elkaar verbonden zijn, hoe groter deze virtuele ‘wolk’. Het voordeel van de cloud is dat hij altijd online en bereikbaar is. U kunt er met uw internetverbinding dag en nacht bij met verschillende apparaten. Zo kunt u altijd internationaal zakelijk bellen, ondanks het tijdsverschil. Op smartphones kunt u gebruik maken van onze app. Net zo eenvoudig in gebruik.

Personaliseren

Zet u alles graag naar uw eigen hand? Ook daar houden we rekening mee. U kunt de
instellingen zelf aanpassen. Zoals de gebruikersopties, de manier waarop u gesprekken wilt afhandelen, stemherkenning of het creëren van wachtrijen. En zo beschikt Add Telecom over nog veel meer functionaliteiten. Kijkt u daar juist tegenop? Dan regelen wij het voor u.

Contact

Wilt u meer weten over hoe u zakelijk kunt bellen met Add Telecom? Zoekt u een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en voordelige communicatieoplossing om professioneler over te komen? Benieuwd naar onze andere services? Neem contact met ons op door te bellen naar 0113-­‐789003 of te mailen naar sales@addmail.pro.