Zakelijke telefonieZakelijke telefonie: Geniaal eenvoudige telefoonsystemen van ADD

ADD Telecom levert een eenvoudige en briljant telefoonsysteem voor zakelijke telefonie. Of u nu op zoek bent naar een simpel basis telefoonsysteem op kantoor of voor uw thuiswerkplek voor een enkele locatie of u zoekt de oplossingen om meerder vestiging in Nederland of zelfs in het buitenland aan elkaar te koppelen, met zakelijke telefonie van ADD kunnen wij met onze cloud-gebaseerd producten aan uw behoefte voldoen.

Zakelijke telefoonoplossingen van wereld klasse

De basis van de zakelijke telefonie oplossingen van ADD Telecom begin met ons wereld klasse cloud gebaseerd telefoonsysteem en omvat alle functionaliteiten die u van een telefooncentrale mag verwachten. Of het nu gaat om het toevoegen van een gebruiker of nieuw telefoonnummer tot het aanpassen van wachtrijen, wij zorgen dat onze zakelijke telefonie oplossingen uw bedrijf meer rendement bezorgt. Op deze manier genieten klanten van verbeterde flexibiliteit, lagere kosten en een verhoogde betrouwbaarheid van hun zakelijke telefonie oplossing.

Zaklijke telefonie beschikbaar in heel EuropaMaar waar begin het zoeken naar een oplossingen voor zakelijke telefonie?

Een zakelijke telefonie oplossingen schaft u niet iedere dag aan en u wilt een juiste beslissing nemen alvorens u aan de slag gaat. In uw zoek tocht naar juiste telefooncentrale raden wij u aan onderstaande stappen plan te doorlopen: 1. De telefooncentrale - Begin met het inventariseren van uw wensen en eisen pakket. Verken daarna ons telefoonsysteem en ontdek wat nog meer mogelijkheden zijn om zakelijke telefonie verder uit te bereiden om te zorgen dat ons telefoonsysteem voor u gaat werken.. De beste oplossingen bieden voor uw zakelijke telefonie gaat veel verder dan alleen maar betrouwbare kwaliteit en een klantvriendelijke ondersteuning. Onze geavanceerde intelligentie zorgt ervoor dat u veel geld gaat besparen. 2. De VoIP provider - Er zijn veel verschillende VoIP oplossingen in de cloud beschikbaar. Wij vertellen u graag de klant ervaring met ADD Telecom. 3. Hoe willen uw mensen werken - Door toenemende vraag naar flexibel werken moet de zakelijke telefonie oplossing waar u voor kiest wel mee kunnen in deze ontwikkeling. 4. Vaste telefoon? - Inventariseer hoe uw mensen nu werken maar ook hoe ze in de toekomst willen gaan werken. We hebben hiervoor allerlei tools ontwikkeld om bereikbaarheid verder te optimaliseren. Een vaste telefoon op een bureau is allang niet meer de standaard maar soms wel erg handig. Wij weten als geen andere dat de antwoorden dit simpele stappen plan niet zo eenvoudig zijn. Hiervoor hebben we een model ontwikkeld om u op weg te helpen bij een keuze voor zakelijke telefonie. Neem contact op met onze sales afdeling, 085-273 4994, via het algemene informatie formulier, of vraag een persoonlijke demo aan met onderstaand formulier. [vfb id=14]