Hoe werkt het

Uw complete telefoonsysteem in the cloud. Bespaar tijd en geld. Direct start klaar. Moeilijk voor te stellen? Niet met cloud VOIP van ADD Telecom.

wereldbolMeerder locaties, één telefoonsysteem

Omdat het VOIP van ADD Telecom gebaseerd gebruik maakt van de cloud kunt uiterst flexibel gebruik maken van ons telefoonsysteem door meerdere locaties, apparaten en werknemers aan te sluiten. U kunt zelf eenvoudig aanpassingen verrichten aan gebruikers, afdelingen en het afhandelen van gesprekken. Het maakt niet meer uit waar u of de gebruikers zijn. Op uw eigen kantoor, een vestiging in binnen of buitenland of onderweg.
Ontdek alle mogelijkheden >>

 

man in stoelBespaar tijd en geld

Het enige waarover u dient te beschikken is een snelle internet verbinding, en uw telefoonsysteem is klaar om snel te werken, altijd en overal. Er is geen telefooncentrale meer nodig. Het is zelfs mogelijk om met uw smartphone of tabel via ons VOIP systeem te bellen en het systeem te beheren. Uw ADD Telefoontoestellen komen altijd Plug & Bel klaar aan. U bent vanaf nu klaar om te werken zonder enkele vertraging.
Vraag direct een offerte aan >>

pijltjesUw telefoonsysteem groeit met u mee

Gebruikers toevoegen, gebruikers verwijderen, het is net zo eenvoudig als het opstellen van een e-mail bericht. U kunt aanpassingen maken zoveel en wanneer u wilt. Heeft u het zo druk dat u niet gestoord wil worden, maar toch dat ene belangrijks gesprek niet missen. U regelt het allemaal zelf in. Maar ook wachtrijen maken, uw klanten via een keuze menu bij de juiste afdelingen uit laten komen. Het is kinderlijk eenvoudig aan te passen. En het mooie is, wilt u het zelf niet, dan doen wij deze aanpassing toch voor u.
Lees meer over ons platform >>

 

man en laptopDe betrouwbaarheid en kwaliteit van de Cloud

Bij ons geniet van u degelijke functionaliteit tegen lage maandelijkse kosten. Het is niet meer nodig een eigen telefooncentrale of andere hardware te kopen. Onze focus ligt op innovaties, praktische functies, gebruiksvriendelijk ontwerp en een fantastische service.
Lees meer over onze quality of service >>

 

mobieltjesUw telefooncentrale in uw broekzak

Het beheren van uw telefoonsysteem is eenvoudig met onze gebruiksvriendelijke interface. U kunt gebruik maken van uw smartphone of tablet door met een eenvoudige aanraking instellingen te beheren. U moet geen IT professional zijn om instelling aan te passen. U kunt snel en eenvoudig instelling zelf instellen zodat u geen tijd verlies en u zich kunt concentreren op uw werk. Wilt u zelf geen aanpassingen verwerken omdat u geen tijd hebt. Dan belt of mailt u onze support afdeling.
Download mobiele apps >>

 

mobiel laptop telefoonKies de telefoons voor het gebruik

U kunt gebruik maken van ADD Telecom plug & bel bureau en conferentie telefoons. U kunt ook op uw smartphone of tablet onze apps installeren voor u zelf of uw werknemers. U hebt ook de mogelijkheid om een softphone te installeren op uw computer.
Bekijk alle beschikbare telefoontoestellen >>

 

 

Klaar om te proberen?

Vraag een gratis demo aan.
Een specialist zal contact met u opnemen voor een persoonlijk, informatief gesprek over de voornaamste aspecten en voordelen van een cloud telefoonsysteem en uiteraard uw wensen inventariseren.

Formulier Demo aanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen:
Bel: 085-273 4994