Uw telefoontjes, onze zorg

Als uitvaartonderneming wilt u natuurlijk dat uw bedrijf dag en nacht bereikbaar is. En dat deze gesprekken natuurlijk ook dag en nacht bij de juiste persoon binnen uw organisatie terecht komen. U wilt in geval van een overlijden mensen op een juiste manier van dienst zijn. Dit begint al bij het tijdig beantwoorden van de telefoon. ADD Telecom biedt met haar telefoondienst voor uw uitvaartonderneming de perfecte mogelijkheid mensen te woord te staan, waar uw personeel zich op dat moment ook bevindt. Met onze telefoondienst heeft u een betrouwbare telefoonoplossing, zodat u mensen optimaal van dienst kunt zijn.

Onze 24/7 telefoondienst

Telefoondienst uitvaartondernemingPersoonlijk contact, betrokkenheid en het in kaart brengen van individuele wensen in het geval van overlijden zijn van essentieel belang binnen uw uitvaartonderneming. Mensen bijstaan in moeilijke tijden begint al aan de telefoon. Maar het kan zijn dat uw medewerkers net op het moment dat er telefoon binnenkomt, een uitvaart aan het verzorgen zijn. Of wellicht komen er oproepen na de reguliere kantoortijden binnen. ADD Telecom maakt het mogelijk om de binnenkomende oproepen van uw uitvaartonderneming te koppelen aan onze 24/7 telefoondienst, zodat wij voor u de eerste gesprekken kunnen aannemen. Op deze manier kunnen onze specialisten u ondersteunen en elk gesprek de aandacht geven die het verdient.

Phone Manager

Ook wanneer u onderweg bent wilt u dat uw uitvaartonderneming bereikbaar is. De phone manager is dan een ideale oplossing om uw vaste telefoon door te schakelen naar een ander (mobiel) nummer of toestel. Dat gaat tegenwoordig heel simpel via een app. op uw smartphone. Waar u vroeger terug moest naar kantoor wanneer u vergeten was uw vaste toestel door te schakelen, heeft u dit nu met onze phone manager met een druk op de knop geregeld.

De voordelen van onze telefoondienst voor uitvaartondernemingen

De telefoondienst voor een uitvaartonderneming van ADD Telecom biedt vele voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rij:
  • Altijd telefonisch bereikbaar, ook op het vaste nummer van uw uitvaartonderneming
  • Gebruiksvriendelijk
  • Apps voor Iphone en Android
  • Makkelijk doorschakelen
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Specialistische telefoondienst, ook binnen de uitvaartbranche
  • Geen dure investeringen

Offerte aanvragen?

Vele uitvaartondernemingen zijn al tevreden klant van ADD Telecom en wij hopen met onze telefoondienst ook uw uitvaartonderneming te kunnen ontzorgen. Op deze manier biedt u net dat beetje extra service, iets dat in uw branche zo belangrijk is. Wij gaan dan ook graag met u rond de tafel om de mogelijkheden van onze telefoondienst te bespreken. Vraag daarom een offerte aan of bel ons op telefoonnummer: 088-7991100 en wij hopen dat onze telefoondienst uw uitvaartonderneming van dienst mag zijn.